Autoglasfolie

Nr1raamfolies.nl levert enkel de meest stijlvolle autoglasfolie met de hoogste kwaliteit! Wil je meer comfort, meer privacy én een perfecte uitstraling van je auto: Kies de autoglasfolie van Nr1Raamfolies.nl.

Meer dan 25 jaar ervaring

Altijd scherpe prijzen

Enthousiast team staat voor je klaar

Enkel producten van hoge kwaliteit

Uitgebreid en divers assortiment

Onze Producten

Heb je blindeerfolie nodig voor jouw bedrijfspand en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met één van onze adviseurs. De adviseur kan jou direct een vrijblijvend advies geven.

Kom in contact

Ruim aanbod

Voorzie je auto van klasse met een sportieve, stijlvolle uitstraling. Met ons ruime aanbod aan blindeerfolies in verschillende tinten en maten vind je altijd de door jou gewenste folie!

De beste kwaliteit

Op Nr1Raamfolies.nl vind je de beste kwaliteit autoglasfolies gefabriceerd door ’s-werelds beste fabrikanten. De folies worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, levensduur en uitstraling. Al onze autoglasfolies zijn voorzien van een kras vaste toplaag en hebben dan ook een lange levensduur!

Meer comfort

Zorg ervoor dat het niet te heet wordt in de auto! Met onze zonwerende blindeerfolie geniet je altijd van een aangename temperatuur en ontlast je de airconditioning. Daarnaast vermindert de blindeerfolie ongewenste schitteringen van de zon of van tegemoetkomende koplampen.

Veiligheid

Autoglasfolie versterkt tevens de beglazing en heeft een scherfbindende werking. Inbrekers kunnen niet alleen minder goed in je voertuig kijken, maar komen ook minder eenvoudig binnen. Daarnaast zorgt de scherfbinding van de folie voor meer veiligheid voor de inzittenden tijdens een ongeval.

Anti UV

Onze autoglasfolies weren meer dan 99% van de schadelijke Uv-straling. Hiermee voorkom je verkleuring van het interieur, waardoor deze zo goed als nieuw blijft!