Blindeerfolie

Bij NR1Raamfolies kan je terecht voor hoogwaardige blindeerfolie. Blindeerfolie gebruik je wanneer de zon vaak op het gebouw schijnt, wat vaak leidt tot een minder goede werkomgeving. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de zon op de beeldschermen schijnt of dat de ruimtes snel warm worden. Zonwerend blindeerfolie zorgt voor een beter klimaat in het pand en kunnen jouw medewerkers efficiënter en effectiever werken. Bovendien scheelt het op de lange termijn energiekosten. Door een beter klimaat in het pand kan het klimaat controlesysteem of airconditioning minder gebruikt worden.  

NR1Raamfolies is dé specialist als het aankomt op het leveren van zonwerend blindeerfolie.

Meer dan 25 jaar ervaring

Altijd scherpe prijzen

Enthousiast team staat voor je klaar

Enkel producten van hoge kwaliteit

Uitgebreid en divers assortiment

Onze Producten

Heb je blindeerfolie nodig voor jouw bedrijfspand en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met één van onze adviseurs. De adviseur kan jou direct een vrijblijvend advies geven.

Kom in contact

Wat is het effect van zonwerend blindeerfolie?

Met blindeerfolie profiteert je van de isolerende en reflecterende eigenschappen van de folie. De blindeerfolie zorgt ervoor dat in de zomer de hitte buiten de deur blijft. Bovendien voorkomt het in de winter warmteverlies van binnen naar buiten. Door de doorzichtigheid blijven de werkomstandigheden en het uitzicht van de medewerkers optimaal.

Onze innovatieve folies laten een optimale hoeveelheid aan daglicht toe. Een ander voordeel van de folie is dat de UV-werende laag ervoor zorgt dat jouw kantoor meubels, stoffering en apparatuur niet zo snel verkleuren.

Verschillende soorten blindeerfolie

NR1Raamfolies biedt enkel kwaliteits folies die voldoen aan de Nederlandse normen. Onze folies zorgen voor het beste effect en een optimaal resultaat voor zonwering. Het aanbod is zeer divers, je kan gebruik maken van verschillende soorten blindeerfolies. Je kan denken aan folies die bedoeld zijn voor enkelzijdig of dubbelglas. Daarnaast ook aan folies die wel of niet reflecteren. Op onze blindeerfolies krijg je altijd tot 10 jaar garantie.

Je kan kiezen voor een folie met de standaard zonwerende eigenschappen of voor een blindeerfolie met verschillende combinaties:

Zonwerende veiligheids folie

Dit is een folie met doorvalbeveiliging. Dit voorkomt dat mensen uit het raam naar buiten kunnen vallen. Deze toepassing wordt vooral gebruikt bij scholen of kinderdagverblijven.

Zonwerende inbraakvertragende folie

Hierbij is de folie aan één zijde spiegelend. Dit voorkomt dat mensen naar binnen kunnen kijken. Een folie die niet alleen is
bedoeld tegen zonwering, maar ook tegen inbraak.

Zonwerende buitenfolie

Wanneer het niet mogelijk is om blindeerfolie aan de binnenkant te monteren, kan je ervoor kiezen om zonwerende buitenfolie te plaatsen. De buitenfolie heeft exact dezelfde eigenschappen als een folie voor binnen, echter wordt deze aan de buitenkant van het raam gemonteerd.

Onze blindeerfolies zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Je kan er voor kiezen om de ramen een andere kleur te geven, dit zorgt voor een unieke uitstraling van jouw bedrijfspand.