NR1Raamfolies is de nummer 1 betrouwbare raamfolie specialist

Het monteren van raamfolie is niet voor iedereen weggelegd. Dit is een zeer specialistisch beroep. Wanneer je een raamfolie specialist nodig heeft, dan wil je hoogstwaarschijnlijk dat de raamfolie op de juiste manier geplaatst wordt. NR1Raamfolies is met 25 jaar ervaring, dé specialist op het gebied van raamfolies.

Al 25 jaar helpen wij zowel particulieren als de zakelijke markt met het monteren van verschillende soorten raamfolies. Ons bedrijf kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Onze Enersaver en Hyperion raamfolies zijn getest volgens de Nederlandse norm. Bovendien is de Enersaver raamfolie erkend door het college van Bureau Centrale Registratie Gelijkwaardigheid.

Al onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn VCA gecertificeerd. Door alle ervaring kunnen wij onze diensten aanbieden in een zeer breed werkterrein. De raamfolie kan gemonteerd worden op ramen of glaswanden van grote objecten, zoals kantoorgebouwen. De raamfolies zijn niet alleen zeer functioneel, het levert ook een extra mooie uitstraling op.