Veiligheidsfolie

Glas is kwetsbaar! Inbrekers maken daar gebruik van om via de beglazing eenvoudig binnen te komen. Gesneuvelde ruiten kunnen daarnaast door glasscherven tot ernstige verwondingen leiden. Kies daarom voor een veiligheidsfolie van Nr1Raamfolies.nl! Afhankelijk van type veiligheidsfolie zijn deze inbraak vertragend, scherfbindend en eventueel doorvalveilig. Inbrekers komen lastiger binnen en het letsel door rondvliegend glas wordt zoveel mogelijk voorkomen.

Onze veiligheidsfolies zijn voorzien van BRC-, HACCP-  en IFS-certificering.

Meer dan 25 jaar ervaring

Altijd scherpe prijzen

Enthousiast team staat voor je klaar

Enkel producten van hoge kwaliteit

Uitgebreid en divers assortiment

Onze Producten

Heb jij veiligheidsfolie nodig voor jouw bedrijfspand en bent je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met één van onze adviseurs. De adviseur kan jou direct een vrijblijvend advies geven.

Kom in contact

Inbraak vertragend

Veiligheidsfolie van Nr1Raamfolies.nl versterkt de beglazing. Daarnaast is het ook scherfbindend. Hierdoor wordt het inbrekers een stuk lastiger gemaakt om binnen te komen. Het kost veel tijd en veel lawaai om dit beschermde glas te breken. Het wordt hierdoor voor inbrekers onaantrekkelijk  om een poging te wagen.

Doorvalveilig

De veiligheidsfolie versterkt de beglazing zodanig dat het niet snel breekt. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar door de beglazing heen kunt vallen. Daarnaast werkt de folie scherfbindend, waardoor geen gevaarlijke glasscherven ontstaan.

Uv-filter

Onze veiligheidsfolies zijn voorzien van een UV-filter die 99% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. Dit gaat de verkleuring van materialen door zonlicht tegen.

Transparant

De kleur van onze veiligheidsfolie is volledig transparant. Na montage is het nauwelijks zichtbaar dat de beglazing is voorzien van veiligheidsfolie.

Keurmerken

Al onze veiligheidsfolies voldoen aan de volgende normen:

  • HACCP;
  • BRC;
  • IFS;
  • EN12600-1B1;
  • NEN 3569-2B.