Vlak glasfolie

Bij NR1Raamfolies kan je terecht voor kwalitatief hoogwaardige vlak glasfolie. Glasfolie is een andere benaming voor raamfolie of windowfilm. Dit soort folie kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij zorgen voor de levering en juiste plaatsing hiervan, zodat jij je minder druk hoeft te maken om bijvoorbeeld de arbeidsomstandigheden van jouw werknemers. Meer voordelen van vlak glasfolie van NR1Raamfolies lees je hieronder.

Meer dan 25 jaar ervaring

Altijd scherpe prijzen

Enthousiast team staat voor je klaar

Enkel producten van hoge kwaliteit

Uitgebreid en divers assortiment

Onze Producten

Heb je vlak glasfolie nodig voor jouw bedrijfspand en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op met één van onze adviseurs. De adviseur kan jou direct een vrijblijvend advies geven.

Kom in contact

De voordelen van vlak glasfolie

UV-wering

Glasfolie draagt bij aan het weren van zonlicht. Het is mogelijk om het zonlicht te weren tot 99%. De ideale oplossing wanneer jouw medewerkers te veel last hebben van zonlicht op hun beeldschermen.

Warmtewering

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Met glasfolie houdt je de warmte buiten en draagt het bij aan betere arbeidsomstandigheden. Door de warmte buiten te houden, zorg je voor een aangenamere werkplek.

Energiebesparing

Minder gebruik van jouw eigen klimaat controlesysteem of airconditioner, zorgt voor meer energiebesparing. Door het buiten houden van de warmte, hoeft het klimaat controlesysteem of airconditioner minder vaak aan. Bespaar energiekosten met vlak glasfolie!

Veiligheid

Wij leveren verschillende soorten vlak glasfolies. Sommige folies zijn specifiek bedoeld voor het verbeteren van de veiligheid van een gebouw. Veiligheidsfolie zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen niet uit het raam kunnen vallen. Dit wordt vooral gebruikt bij instellingen zoals een kinderdagverblijf of onderwijsinstellingen.

Privacy

Verhoog de privacy van jouw bedrijfsruimtes of kantoorpand. Privacy folie zorgt ervoor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Vaak wordt dit soort folie gebruikt voor het (deels) afschermen van vergaderruimtes. Ook wordt het vaak gebruikt als middel om de kans op inbraak te verkleinen.

Kwalitatief hoogwaardige vlak glasfolie

NR1Raamfolies maakt enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige vlak glasfolie. Op onze folies wordt tot 10 jaar garantie gegeven. Uit ervaring blijkt dat na deze periode de folie nog jaren actief blijft. Bovendien kunnen de ramen normaal gereinigd worden en is er geen extra onderhoud nodig na plaatsing van de folie. Ook zijn de verschillende folies CO2 neutraal.

Met onze folies bespaar je op energiekosten en draag je uiteraard bij aan een goed milieu.